Marlies Dekkers är en holländsk designer av underkläder vars vackra och stilrena designer har hyllats hela världen över. Hon har visat enorm mångsidighet och har varit en pionjär för "innerwear as outerwear"; konceptet att underkläder kan se så snygga ut att de går att bära som ytterkläder. Hennes underkläder sätter trender och varje ny kollektion innoverar underkläder på ett eller annat sätt.
Marlies Dekkers har för gott förändrat underklädesvärlden med sin egna livsfilosofi och sina underbara designer. Hennes viktigaste mål i företaget är att ge alla kvinnor av alla tänkbara former ett bättre självförtroende, och har därför baserat allt hon gör på sin egen filosofi.

Trots att Marlies Dekkers har varit väldigt stort i över två decennnier har det inte varit det lättaste att få tag på märket här hemma i Sverige. ack vare Feminint.se är det inte längre ett problem. Den svenska onlinebutiken har nu tagit in större delen av Marlies Dekkers sortiment och planerar att inom en snar framtid ta in resten. För dig betyder detta att det i Sverige har blivit många gånger lättare att få tag på märkets varor. Du kan hitta allt de tagit in hittills på http://www.feminint.se/marlies-dekkers

Marlies Dekkers; nu i Sverige!
Tagged on: