Vad betyder det när flickvännen går omkring i röda underkläder? Vilka signaler försöker hon ge dig när hon bär svarta? Frukta ej, underklädesfärger och deras möjliga betydelser kommer beskrivas här under.

Svart signalerar förförelse, och är ett tidlöst mode. Många tycker dessutom att svart ger ett intryck av en mycket slankare kropp. Det är också en färg som signalerar auktoritet, kraft och kreativitet. Den sista biten speciellt bör du fundera på medan ni vandrar mot sovrummet.

Vitt är den absolut vanligaste färgen att ha på underkläder, den signalerar oskyldighet och vanligtvis utan någon särskild vilja att bli sedd.

Rött betyder känslor och passion, behöver vi säga mer? Den här färgen drar uppmärksamheten till sig, och får ofta bäraren att känna sig självsäker. Om din tjej har underkläder i den här färgen så ska du göra dig redo för en het kväll.

Lila är en färg som inte finns i naturen, och drar därför blickar till sig. Traditionellt sett reprensenterar lila lyx och rikedom, och bäraren kan mycket väl försöka känna sig elegant med denna färg.

Blått är en färg som åkallar tillit, och har ofta en avslappnande effekt. Filmkväll och mys på gång.

Rosa är en oskyldig, romantisk, och ofta väldigt feminin färg. Stark rosa drar uppmärksamhet medan blekare rosa spelar mer på bärarens mjukare sida.

Det finns många olika signaler som kan skickas med hjälp av underkläderna och deras färger, men det handlar mycket om omedvetna reaktioner. Om din flickvän vandrar omkring framför dig i underkläder, särskilt om erat förhållande inte har kommit till en punkt att ni vanligtvis går omkring så, är det oavsett färg ett tecken på att nästa destination ska vara sovrummet.

Om damerna som läser det här vill skicka några av dessa signaler till sina pojkvänner inte har färgen för den föredragna signalen i lådan, kan de leta bland webbshopparna på nätet, till exempel kroppsnäras enorma sortiment av alla möjliga underkläder.

Vilken färg betyder vad?
Märkt på: