Ni har väl inte missat Pleasers fantastiska utbud av platåskor? Gör dina ben både längre och smalare samtidigt som din hållning blir mer självsäker och sexig.
En platåsko passar dessutom dig som är ute efter en lyxig sko som fungerar i alla möjliga sammanhang. För dig som vara mittpunkten på festen eller utekvällen rekommenderar vi dig att välja ett par med mycket detaljer, till exempel nitar. För en mer neutral image, välj en enfärgad sko. Varför inte komplettera din balklänning med ett par platåskor dekorerade med vackert glitter och strass? Många dansare väljer just Pleasers platåskor för den läckra designen som inte bara känns och ser sexig ut, men också för att de har en touch av lyx och elegans.

Att få tag på ett par skor från Pleaser ute i butik är på gränsen till omöjligt, men är supersimpelt på nätet. Flera svenska webshoppar jobbar idag med varumärket och lagerhåller stora delar av utbudet. Om just det du vill ha inte finns i Sverige kan du alltid vända dig till amerikanska butiker där de oftast har många fler modeller i sortimentet. Fördelen med svenska återförsäljare är att det känns tryggare att lämna kortuppgifter med mera till ett lokalt företag. Även avgifter för frakt och tull minskar väsentligt. Har man tur kan de olika svenska företagen beställa hem dem just det du vill ha.

För mer info om platåskor, vänd er gärna till en av återförsäljarna, som Katsumi.se, eller till Pleaser själva.

Platåskor från Pleaser
Märkt på: